Stel uw snurkprobleem vast

Richard wil zich niet schamen tijdens het reizen

Snoreeze-Keelstrips

Richard reist regelmatig voor zijn werk naar het buitenland. Hij schaamt zich voor zijn snurkprobleem als hij bijvoorbeeld in het vliegtuig in slaap valt of de buren in het hotel wakker houdt. Reizen met vloeistoffen is niet ideaal voor hem. Hij heeft iets nodig dat past bij zijn levensstijl.

Wat kan Richard helpen?

De keelstrips van Snoreeze kunnen voor Richard een uitkomst bieden. Het zijn geen vloeistoffen en kunnen dus makkelijk mee op reis .

Peter slaapt met zijn mond open

Peter snurkt regelmatig maar weet niet de oorzaak.Snoreeze Neusspray NL 300x300

Zijn partner heeft hem verteld dat hij vaak snurkt met zijn mond open.

Als u met uw mond open slaapt is dat meestal een indicatie dat u een verstopte neus heeft. Verstopte neusholtes dwingen Peter om door zijn mond te ademen,wat kan leiden tot snurken.

Wat kan Peter helpen?

Peter kan het beste het nasale product van Snoreeze proberen. Snoreeze neusspray pakt snurken aan dat wordt veroorzaakt door een verstopte neus, door de neusholtes te openen.

Joost snurkt af en toe en weet niet waarom

Er is geen duidelijk patroon in het snurkprobleem van Joost. Hij weet niet of hij last heeft van Snoreeze Neusspray NL 300x300

de hoofdoorzaak van snurken, of dat hij alleen snurkt wanneer hij een verstopte neus heeft. Hij denkt dat het erger is wanneer hij een verstopte neus heeft.

Wat kan Joost helpen?

Joost kan het beste een combinatie gebruiken van orale en nasale producten, zoals Snoreeze keelspray en neusspray. Dit zou Joost kunnen helpen om beide vormen van snurken te verlichten.

Mark lijdt soms aan een onderbroken ademhaling tijdens het slapen

Snoreeze-SlaapbeugelMark is over het algemeen moe en valt soms overdag in slaap. Soms maakt hij zijn partner en zichzelf wakker met een luid snurkgeluid. Waarschijnlijk lijdt Mark aan slaapapneu, een ademhalingsaandoening verwant aan snurken, die ervoor zorgt dat de ademhaling ‘s nachts tijdelijk wordt onderbroken.

De meest voorkomende vorm van slaapapneu is het Obstructief Slaapapneu Syndroom (OSAS). Bij deze vorm van slaapapneu wordt de luchtstroom tijdens de slaap verhinderd door een obstakel. Het obstakel ontstaat door een gebrek aan spierspanning waardoor de bovenste luchtwegen instorten.

Wat kan Mark helpen?

Als u een van deze symptomen ervaart is het raadzaam onmiddellijk een arts te raadplegen.

Suzanne snurkt wanneer ze last heeft van een verstopte neus

Suzanne snurkt niet vaak. Ze snurkt alleen wanneer haar neus verstopt is als gevolg van een Snoreeze Neusspray NL 300x300

verkoudheid of allergie. Een verstopte neus beperkt de luchtstroom waardoor u soms gedwongen wordt om door uw mond te ademen. Dit kan snurken veroorzaken.

Wat kan Suzanne helpen?

Het beste kan Suzanne een product van Snoreeze gebruiken bedoeld voor de neus. Snoreeze neusspray richt zich op snurken dat wordt veroorzaakt door een verkoudheid, allergie of een verstopte neus. Dit product opent de neusholtes waardoor het snurken effectief verlicht wordt.

John snurkt bijna elke avond

John snurkt regelmatig zo lang hij zich kan herinneren. Het lijkt niets met zijn slaappositie te Snoreeze-Keelspray-NL-2

maken te hebben. Zijn vrouw Julie krijgt maar zelden haar 8 uur slaap, omdat John zo hard snurkt. Net als vele anderen die bijna elke nacht snurken, lijdt John aan de hoofdoorzaak van snurken.

Dit betekent dat door te lage spierspanning achter in de keel de bovenste luchtweg versmalt ,waardoor het zachte weefsel gaat trillen. Het geluid dat daarbij vrij komt is snurken.

Wat kan John helpen?

John kan het beste een product gebruiken voor oraal gebruik, zoals bijvoorbeeld Snoreeze Keelspray. Deze producten smeren het zachte weefsel wat zorgt voor een effectieve verlichting bij het snurken, als uw snurkprobleem wordt veroorzaakt door ontspannen spierweefsel.