FAQ

Heeft u vragen over Snoreeze?

Waarom snurk ik?

De belangrijkste oorzaak is te lage spierspanning achterin de keel. Hierdoor versmalt de bovenste luchtweg en gaat het zachte weefsel trillen. Het geluid dat daarbij vrijkomt is snurken. Snoreeze Keelspray en Keelstrips kunnen in dit geval voor verlichting zorgen bij het snurken.

Een andere veel voorkomende oorzaak van snurken is verstopping van de neusholtes door een verkoudheid of allergie. Een verstopte neus kan tot gevolg hebben dat u door uw mond gaat ademen, wat kan leiden tot snurken. Snoreeze Neusspray kan in dit geval uitkomst bieden.

Het is mogelijk dat de oorzaak van uw snurkprobleem een combinatie is van trillende weefsels achter in de keel en een verstopte neus. Een combinatie van orale en nasale Snoreeze producten kunnen u helpen het snurken te verlichten.

Kunnen Snoreeze Keelspray, Keelstrips en de Slaapbeugel mij helpen om het snurken te verlichten?

Ja, deze producten pakken de belangrijkste oorzaak van snurken aan. Snoreeze Keelspray en Keelstrips geven allen gedurende de hele nacht actieve bestanddelen vrij en smeren de zachte weefsels in de keel, waardoor de trillingen die het snurken veroorzaken verminderen.

Kan Snoreeze Neusspray mij helpen?

Ja, Snoreeze Neusspray smeert de neusholtes en maakt ze vrij om zo de luchtstroom te verbeteren. De Neusspray kan langdurig gebruikt worden. Bovendien kan de Neusspray gelijktijdig worden gebruikt met de Keelspray, Keelstrips, Pastilles of de Slaapbeugel.

Hoe werken Snoreeze Keelspray en Keelstrips?

Snoreeze Keelspray en Keelstrips geven allen gedurende de hele nacht actieve bestanddelen vrij en smeren de zachte weefsels in de keel, waardoor de trillingen die het snurken veroorzaken verminderen.

Hoe werkt Snoreeze Neusspray?

De unieke mix van natuurlijke ingrediënten van de Snoreeze Neusspray zorgt ervoor dat de luchtwegen verder open gaan, zodat de luchtdoorstroming verbetert.

Kan ik Snoreeze gebruiken als ik zwanger ben of borstvoeding geef?

De producten van Snoreeze zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en in principe veilig om te gebruiken als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Wij raden u wel aan om uw arts te raadplegen, voordat u het product gaat gebruiken.

Kan ik Snoreeze gebruiken als ik last heb van astma of een andere ademhalingsaandoening?

De producten van Snoreeze zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en in principe veilig om te gebruiken als u astma of een andere ademhalingsaandoening heeft. Wij raden wel aan om uw arts te raadplegen, voordat u het product gaat gebruiken.

Kan ik meer gebruiken dan de aanbevolen dosering?

Ja. De aanbevolen dosering hoort over het algemeen voldoende te zijn, maar het is in principe veilig om de Snoreeze producten naar behoefte vaker te gebruiken.

Kan ik Snoreeze gebruiken in combinatie met mijn medicijnen?

De producten van Snoreeze zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Toch raden wij u aan om voor gebruik eerst een arts te raadplegen. Veel medicijnen hebben namelijk een ontspannend effect op de spieren achterin de keel, waardoor het snurken wordt verergerd.

Kan ik Snoreeze gebruiken in combinatie met alcohol?

Het is veilig om alcohol te drinken en de producten van Snoreeze te gebruiken. Alcohol kan het snurken verergeren door het ontspannende effect op de spieren achterin de keel. De producten van Snoreeze zullen minder effectief zijn in combinatie met alcohol.

Staat overgewicht in verband met snurken?

Ja. Als u overgewicht heeft, onstaat er meer vetweefsel rondom de luchtwegen waardoor deze smaller worden en u vaker en harder kunt gaan snurken.

Staat roken in verband met snurken?

Ja. Roken kan het weefsel achter in de keel irriteren en beschadigen. Dit kan ontstekingen veroorzaken, wat kan leiden tot vaker en harder snurken.

Waar kan ik de producten van Snoreeze kopen?

Snoreeze is verkrijgbaar bij uw apotheek.